موسیقی درمانی ۲


موسیقی درمانی 2
 

نحوه ی اثر گذاری موسیقی بر وجود ما درپرده ای از راز قرار گرفته است . ترکیباتی از تداخل ضربه ها ، طنین ها ،ریتمها وصدای سازهای ضربی،معمولا" جریانی از صداها را ایجاد می کنند که می توانند اثرات بسیار پر قدرتی بر وجود ما ا ز خود بجا بگذارند . اگراز موسیقی بعنوان منبعی برای مد یتیشن استفاده کنیم ، در ما یک ا حسا س آ زاد شدن و سبک شدن از فشارهای درونی به وجود می آ ید از آ هنگها ی موسیقی بصورتهای کا ملا" متفاوتی می توان برای انجام مدی تیشن استفاده کرد .

قویترین آثاری که برای پیدایش تغییرات شدید روحی به آ ن نیاز هست ، از طریق ضربه های وارده به سازها ی بادی و طبلها حا صل می شوند ، در این میان ریتم و آ هنگها یی که بصورت مشابه تکرار می گردند ، بیشتر آ ثار روان گردانی را دارا هستند . این ریتمها مستقیما " بر روی سیستم عصبی خود کار اثر می گذارند و اثرات بسیار زیادی بر روی روح آد می دارند .

عرفای آشنا به تجا رب عرفانی اظهار داشته اند که کسانی که به نواهای مختلف حساس باشند 

به وسیله ی موسیقی تا مراحل مختلف هشیاری عرفانی تماس پیدا می کنند .از تمام هنر ها مو سیقی سریع تر و نافذ تر حالات معنوی را منتقل می کند . همان طورکه کارهای هنری قادر است چشم درون را بگشا ید موسیقی نیز می تواند گوش درون را باز کند. اسرار موسیقی را کسانی درک می کنند که به آسانی به اینکه موسیقی یک موهبت الهی است پی برده باشند . بعضی از فرق صوفیه نواهای موسیقی را برای ایجاد حالاتی از آگاهی عرفانی بکار می برند . دراویش با موسیقی میرقصند این رقصیدن نوعی مراقبه ی حرکتی است . یوگیها ی تبتی معتقدند که ارتعاشات صوتی در ایجاد تغییر ، سطح آگاهی افراد موثر می باشند . در موسیقی ، سکوت میان نتها بیش از صدای این نتها قدرت این را دارد که مارا در اعماق وجودمان تکان دهد . استادان عرفان می گویند . خداوند یا وجود مطلق ،نه در صدا بلکه در سکوت که بطور تنا قض آ میزی ، گونه ای موسیقی محسوب می شود نهفته است . با لاترین حا لت در مراقبه ی شنیداری داشتن آگاهی نسبت به سکوت است ،یعنی در سکوت به سکوت گوش فرا دهیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد