مدیتیشن ۲



مد یتیشن
 

مدیتیشن یا مراقبه یا هر تمرین فکری وذهنی بر دو رکن ، جسم وروح مؤثرمی باشد وهماهنگی تنفس،زیبایی وارتقاء ی هردورکن را موجب می گردد . 

ما ابتدا اثر مد یتیشن برروی جسم را بطوراجمالی بررسی می کنیم ، تمرینا ت مد یتیشن یا مراقبه ای باعث توازون،تعادل ، آمادگی انجام حرکات غیر عادی ، حفظ سلامت اعضاء وانعطاف پذیری عضلات را به ارمغان می آورد وتعادل و هماهنگی حرکات را بوجود می آورد و بدن را برای انجام هر گونه حرکت مستعد وآماده می کند .

اما رکن دوم این تمرینات بحث فکری وروانی آن می باشد . کسی که به تمرینات مراقبه ای می پردازد بعد از مدت زمان کوتاهی احساس می کند که از روانی آرام ،آمواج مغزی قوی و تسلط کامل بر خود در برابر مشکلات بر خوردار می شود . یکی از هدف های اصلی مدیتیشن این است که ذهن خود را پالایش داده وافکارواندیشه های کهنه وقدیمی را ، که مانند لایه های جرم گرفته تمام ذهن و مغز ما را پوشانده پا کسازی نماییم این پاکسازی کمک می کند تا انسان هر لحظه بتواند خودش را خالی تر از قبل کند ودالان ذهن خود را حسابی گردگیری نماید .

با مراقبه ومد یتیشن تموج افکار وپریشان حالی درونیتان آرام گرفته واز خودیت خود خالی خواهید شدتا حقیقت هستی ، وجودتان را سرشار کند .

مد یتیشن سیری بطئی وتدریجی است که باعث تصفیه ، تزکیه و تحول درونی می شود اگرشما بخواهید ، این سیر وسلوک انجام می شود در غیر این صورت هیچ اثری ظاهر نمی شود.

با مدیتیشن ذهن از پراکندگی خلاص می شود وبا جسم هماهنگ می شود ( زمانی که جسم وذهن کنارهم نبا شند ما بیمار می شویم ) مد یتیشن ایجاد کشش،انقباض ،انعطاف ورها سازی می کند . این حالت باعث می شود که خستگی ها وتنش ها رفع شوند .

مد یتیشن دانش محض عالم درون است وبه هیچ مذهبی تعلق ندارد ، هیچ اعتقادی هم نیست مدیتیشن معرفت سکوت ، هشیاری وگواه بودن است وبه ما می آموزد که ما ذهن نیستیم بلکه چیزی فراتر از آن هستیم و ما را آماده ی دریافت حقیقت می کند وما را وارد صفا وآرامشی جاودان می کند این آرامش آنقدر عمیق است که ما را در خود غرق می کند ودرغا یت به معبد خدا وارد می کند .

  درخشان  


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد